Dečije klime - Midea Kids Star MSEAAU-09HRFN1-QRDOG

Dečije klime spadaju u najnoviju SMART tehnologiju za idealnu klimatizaciju dečijih soba.
Ako pročitate kakve sve mogućnosti imaju, i kakav komfor pružaju, verovatno da nećete moći da im odolite.
Decije klime Midea Kids Star

Tokom najtoplijeg perioda u letnjim mesecima, klima uredjaj je svima nama veoma potreban, pa čak i deci. Naročito noću, kada im je neophodan odmor, da bi narednog dana bili spremni za nove nestašluke.

Imajući to u vidu, Midea je razvila dečiji klima uredjaj Kids Star, apsolutno nezamenjiv po svojim karakteristikama, strogo orijentisanim prema dečijim potrebama,

Kids Star dečija klima ima impresivan niz naprednih tehnologija koje podrazumevaju zahtevanu i specijalnu dodatnu brigu o deci, ali s inteligencijom koja ne zahteva da vaša deca moraju da nauče i koriste komplikovanu daljinsku kontrolu klima uredjaja.

Dakle, dečija klima Kids Star spada u pametnu (smart) tehnologiju, koja je programirana da brine o vašem detetu i onda kada svi zajedno mirno spavate.

Karakteristike Midea Kids Star klima uključuju:


- Pametno oko (Magic Eye)
- Senzor za detektovanje telesne temperature deteta
- Tihi režim rada (Silent Mode)
- Mogućnost hladjenja i grejanja (Inverter)
- Wi-Fi kontrolu preko smart telefona
- Kid Star zabavan daljinski upravljač
- Automatski noćni režim rada

Midea Kid Star

Zašto je Midea Kids Star klima idealna za vaše dete?


Upotreba klima uredjaja u prostorijama gde borave deca je oduvek bila predmet naročitog razmatranja. Ali od pojave novog inverterskog modela Midea klima uredaja, Midea KIDS STAR, opremljenog najsavremenijim funkcijama koje štite decu od potencijalno negativnih efekata klima uredjaja, klimatizacija u dečijim sobama je postala daleko bezbednija.

Midea Kid Star dečija klima ima „pametno oko“ sa infracrvenim senzorom, koje se nalazi na unutrašnjoj jedinici ovog specijalnog klima uredjaja i aktivira se pritiskom na taster daljinskog upravljaca. „Pametno oko“, koje spada u savremenu SMART tehnologiju konstantno skenira prostoriju sa ciljem da se izduvavanje vazduha iz klima uredjaja usmeri od dece, a ne ka deci.
Decija klima Kid Star

Ali to nije sve. „Pametno oko“ na dečijim klimama takodje detektuje da li je dete tokom spavanja otkriveno ili pokriveno. Dakle, dečija klima Kid Star ima senzor za detektovanje telesne temperature deteta. Pa ukoliko je dete otkriveno, ovaj klima uredaj polako podiže temperaturu vazduha, smanjuje brzinu rada ventilatora i automatski pomera poziciju krilca tako da štiti dete od prehlade izazvane direktnim naletom hladnog vazduha iz klima uredaja.

Kid StarZatim, „pametno oko“ na ovoj dečijoj klimi sadrži i fotosenzitivni senzor koji savršeno prepoznaje količinu svetla u prostoriji. Usled toga, kada se u prostoriji ugasi svetlo, Kid Star klima uredjaj automatski umanjuje nivo svojih zvučnih signala, smanjuje jačinu osvetljenosti displeja, kao i brzinu rada ventilatora, čime deci obezbedjuje maksimalan komfor za vreme spavanja. Dakle, tokom noći nivo buke u prostoriji se znatno smanjuje.

Midea Kids Star dečija klima sadrži 2 filtera koji obezbedjuju dobar kvalitet vazduha u dečijoj sobi. Jedan je gusti HD filter (mrežica) koji zadržava prašinu iz vazduha, a drugi je katalitički filter koji apsorbuje čestice amonijaka, hidrogen sulfida, fromaldehida i organskih materija, te ih pretvara u vodu i ugljen dioksid.

WIFI kontroler za klimuKids Star klima uredaj je opremljen i WiFi kontrolerom, tako da u svakom momentu možete proveriti uslove rada klima uredjaja u dečijoj sobi i promeniti podešavanja, ukoliko smatrate da je potrebno.
Midea Kids StarPredivan dizajn unutrašnje jedinice Midea Kids Star klima uredjaja, u pastelno roze boji (za devojčice) i nebo plavoj boji (za dečake), zaobljenog oblika, na kojoj je oslikano zvezdano nebo i simpatična porodica belih polarnih medveda, deluje i kao lep ukras u dečijoj sobi.

Kids Star daljinski upravljacDaljinski upravljač je u obliku simpatičnog belog medvedića, napravljen po principu kontra tega.

Materijali upotrebljeni za proizvodnju unutrašnje jedinice i daljinskog upravljača bezbedni su za okolinu, kao i za decu koji ih koriste ili se sa njima igraju.

Energetska efikasnost Midea Kids Star klima uredjaja:


Kada je u pitanju energetska efikasnost, Midea Kids Star dečija klima se time takodje mora pohvaliti. Svrstava se u visoku energetsku klasu A++/A+, uz izuzetno veliki radni opseg, tako da se može koristiti: od -25°C do +50°C.

Midea Kids Star dečija klima ima i sledeće funkcije:

– registruje nedostatak gasa u sistemu i automatski isključuje uredjaj,

– pretpostavlja razliku u temperaturi u udaljenijim delovima prostorije i koriguje svoj način rada u skladu sa tim,

– ima sistem sprečavanja hladnog izduvavanja u režimu grejanja.

Detaljan opis proizvoda (karakteristike):

 • Filter (mrežica) za prašinu velike gustine
 • Hladni katalizatorski filter (eliminiše formaldehid i druge organske materije, kao i štetne gasove i mirise)
 • Integrisani WiFi kontroler
 • Detektor gubitka freona
 • Samodijagnostika i automatska zaštita
 • 1W u pripravnosti
 • Kapacitet hladjenja: 9.000BTU (3.500BTU-11.000BTU)
 • Kapacitet grejanja: 10.000BTU (2.800BTU-11.500BTU)
 • Prosečna potrošnja (hladjenje/grejanje): 676W / 637W
 • Radni medijum: R410A
 • Sezonska energetska efikasnost: A++ / A+
 • SEER / SCOP (Average): 8,2 / 4,6
 • Temperaturni opseg rada hladjenja: -15°C – +50ºC
 • Temperaturni opseg rada grejanja: -25°C – +30ºC
 • Pritisak zvuka: Unutrašnja j.: 39,5/30/21/19,50 dB(A), Spoljna j.: 55,5dB(A)
 • Protok vazduha (niža/srednja/najveća brzina ventilatora): 500/370/240 m³/h
Dimenzije i težina:
 • Unutrašnja jedinica (ŠxVxD): 886x315x188 mm
 • Spoljašnja jedinica (ŠxVxD): 800x554x333 mm
 • Unutrašnja jedinica: 10,3 kg
 • Spoljašnja jedinica: 29,1 kg
Garantni rok:
 • 2 godine,
 • mogucnost produžetka do 5 godina, uz redovne godišnje servise od strane ovlašćenog servisera.

Cena dečijih klima uredjaja:


Midea KIDS STAR MSEAAU-09HRFN1-QRDOG BLUE
63.200 RSD
Midea KIDS STAR MSEAAU-09HRFN1-QRDOG PINK
63.200 RSD

Za sve ostale informacije pozovite nas:

Kontakt decija klima

Midea Kids Star klima uredjaj možete poručiti kod nas.

Besplatna je dostava na kućnu adresu, plaćanje pouzećem ili preko računa.

Uslovi kupovine:


Poručeni Klima uredjaj (Midea KIDS STAR MSEAAU-09HRFN1-QRDOG) putem Interneta biće Vam isporučen posredstvom kurirske službe u roku od 2 do 3 radnih dana od dana kada ste ga poručili.

Klima uredjaj će vam biti isporučen sa urednim garantnim listom.

Plaćnje pouzećem podrazumeva plaćanje celokupnog iznosa prilikom preuzimanja klima uredjaja. Plaćanje se vrši u gotovini, na ruke kuriru koji Vam donosi pošiljku. Molimo Vas da pripremite tačan iznos novca, jer kurir često nije u mogućnosti da Vam vrati kusur.

Troškove dostave plaća prodavac, tako da je za vas besplatna dostava.

Molimo Vas da u očekivanom periodu dostave obezbedite da na datoj adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

Isporuka je na teritoriji Srbije.

Unapred vam se zahvaljujemo na ukazanom poverenju i možete biti sigurni da vas nećemo izneveriti.

Servis za ugradnju, popravku, servisiranje i prodaju klima uredjaja "KLIMA SERVIS", postoji već dugi niz godina i za to vreme stekao je poverenje velikog broja klijenata. Naša je iskrena želja i namera da i vi budete  jedan od njih.

Pogledajte video:


Ukoliko se još uvek niste odlučili za kupovinu, preporučujemo vam da pogledate ovaj kratak video, možda vam on može pomoći da donesete konačnu odluku:

Нема коментара:

Постави коментар